Klantenservice | Woningplein.nl
Dutch English

Klantenservice

-Kunt u niet inloggen of reageren?
Heeft u de onderstaande punten al gecontroleerd?
- Heeft u nog geen wachtwoord aangemaakt voor uw account via het inlog venster? Klik op:  https://www.woning-plein.nl/user om een nieuw wachtwoord in te stellen.
- Heeft u geen email gehad met instructies? Deze email kan ook in uw spamfolder staan, let daarom ook op uw spamfolder.
- Kunt u wel inloggen maar niet reageren? Dan is waarschijnlijk uw lidmaatschap verlopen en dient u een bestelling te plaatsen om weer gebruik te kunnen maken van uw account.

Lukt het inloggen nog steeds niet? Stuur ons dan een e-mail met uw bestelnummer zodat wij u direct kunnen helpen. Uw bestelnummer staat op uw afschrift.
U kunt met uw gebruikersnaam en e-mail inloggen.

Voor de gehele werkwijze kunt u uw bevestigingsmail doornemen van uw aanvraag. Ook hierbij uw spamfolder in de gaten houden.


Uitschrijven
U hoeft niet specifiek aan te geven dat u zich wilt uitschrijven. Uw pakket loopt automatisch af en wordt niet verlengt. U kunt weer gebruik maken van uw account als u hiervoor weer een pakket gekocht heeft. Indien u in aanmerking komt voor het retourneren van de inschrijfkosten, kunt u per onderstaand formulier contact met ons opnemen.


Klacht of opmerking
Indien u een klacht of suggestie heeft, kunt u deze bij ons aangeven. U kunt hiervoor op het tabblad ''klachten en suggesties'' klikken. Uiteraard zullen wij uw klacht of suggestie zorgvuldig doorlopen en deze behandelen en/of oplossen.


Whatsapp
Helaas kunt u niet naar dit telefoonnummer bellen en bestanden openen of accepteren wij om veiligheidsredenen ook niet.
Op werkdagen tot 17.00 uur zullen wij doorgaans uw vragen beantwoorden. Indien u na onze openingstijden een Whatsapp-bericht verstuurd, zullen wij deze de eerst volgende werkdag voor u beantwoorden.
Onze gemiddelde reactietijd op Whatsapp is 2 uur.


Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
12.00 uur t/m 17.00 uur
Met uitzondering van de feestdagen, hiervoor zullen wij de openingstijden aanpassen.

Zondag en zaterdag
Gesloten

Komt u er niet uit of heef u een andere vraag?

U kunt altijd bij onze FAQ's kijken of uw vraag en antwoord hier tussen zit. Indien uw vraag niet is beantwoordt, kunt u contact opnemen met ons via het onderstaande formulier.
Vergeet voor het opvragen van uw inloggegevens niet uw bestelnummer te vermelden. Zo kunnen wij u sneller helpen.

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN

EN VIND DE WONING VAN JE DROMEN!

 

Wij zijn een groot Nederlands platform gespecialiseerd in huurwoningen , kamers en studio's.

Wij bieden over heel Nederland een aantrekkelijk aanbod aan van directe verhuurders en/of makelaars waar u direct mee in contact kunt komen, dat is erg fijn voor u als woningzoekende. Wij leggen u graag persoonlijk uit hoe onze website werkt in een telefoongesprek. U kunt daarvoor contact opnemen met 020-2442947. Let er wel op dat een bezichtiging aanvragen telefonisch niet mogelijk is.

 

 

Vind vandaag nog uw droomwoning!

Aantrekkelijke tarieven
Geen extra kosten
Direct bij de eigenaar
Resultaatgericht
Onbeperkt reageren op het gehele aanbod
Premium al vanaf €19,95

U betaalt éénmalig de inschrijfkosten van het gewenste pakket.