Over ons | Woningplein.nl
Dutch English

Over ons

Welkom op Woning-plein.nl

Woning-plein is de weg naar succes aan het bewandelen. Dit doet ons team met erg veel plezier. Ons team zoekt dagelijks het gehele aanbod in Nederland bij elkaar waardoor wij jou, als klant een gigantisch aanbod kunnen laten zien op de website waar je onbeperkt op kan reageren. Inmiddels hebben wij meer dan 15.000 appartementen, studio's of kamers beschikbaar.

Wij zetten alle verkregen informatie van de woningen erbij zodat jij direct op de hoogte bent van de gestelde eisen en of je in aanmerking kan komen voor de bezichtiging.  Bij de woning staat gelijk beschreven wanneer deze beschikbaar is voor de verhuur. Zo zie je ook direct of het woningaanbod verouderd is. Wij adviseren jou daarom de gehele informatie door te nemen die bij de woning staat beschreven zodat je niet met onnodige vragen achterblijft!

Natuurlijk wanneer er vragen zijn kun je altijd contact met ons opnemen.
 

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN

EN VIND DE WONING VAN JE DROMEN!

 

Wij zijn een groot Nederlands platform gespecialiseerd in huurwoningen , kamers en studio's.

Wij bieden over heel Nederland een aantrekkelijk aanbod aan van directe verhuurders en/of makelaars waar u direct mee in contact kunt komen, dat is erg fijn voor u als woningzoekende. Wij leggen u graag persoonlijk uit hoe onze website werkt in een telefoongesprek. U kunt daarvoor contact opnemen met 020-2442947. Let er wel op dat een bezichtiging aanvragen telefonisch niet mogelijk is.

 

 

Vind vandaag nog uw droomwoning!

Aantrekkelijke tarieven
Geen extra kosten
Direct bij de eigenaar
Resultaatgericht
Onbeperkt reageren op het gehele aanbod
Premium al vanaf €19,95

U betaalt éénmalig de inschrijfkosten van het gewenste pakket.