Vastgoed nieuws | Woningplein.nl
Dutch English

Vastgoed nieuws

Abonneren op feed Vastgoed nieuws
Bijgewerkt: 14 min 19 sec geleden

Clarion koopt dc in Helmond van Next Level voor bijna 50 miljoen euro

49 min 19 sec geleden
Clarion Partners Europe heeft een logistiek warehouse in Helmond voor 49,7 miljoen euro gekocht van ontwikkelaar Next Level.

'Grootste kansen op huurgroei in logistieke sector liggen in Nederland en Frankrijk'

2 uur 13 min geleden
In Nederland en Frankrijk is sinds Q1 2022 een huurgroei van meer dan 30 procent waargenomen. In deze landen liggen dit jaar dan ook de grootste kansen voor logistiek vastgoed, meldt Savills.

Topvacature: Projectontwikkelaar bij Rijswijk Wonen

2 uur 31 min geleden
Als projectontwikkelaar bij Rijswijk Wonen speel je een cruciale rol in de nieuwbouwopgave van het bedrijf en in de toekomst te zorgen voor betaalbaar en duurzaam wonen. 

Woonzorg Nederland koopt zorgcomplex in Deventer van Rentree

2 uur 57 min geleden
Woonzorg Nederland heeft het zorgcomplex Spikvoorde met 61 zorgappartementen aan de M.C. Escherweg 2-4 in Deventer overgenomen van woningcorporatie Rentree. 

5 miljard euro pensioengeld van ABP naar Nederlandse huurwoningen: ‘Het kan wél’

4 uur 24 min geleden
In de nieuwe investeringsstrategie van pensioenbelegger ABP wordt minstens 5 miljard euro geïnvesteerd in betaalbare huurwoningen in Nederland. 'Wij zoeken partijen die net als ons zeggen dat het wel kan', aldus het pensioenfonds.

Hoofdkantoor Aegon naar WTC Schiphol

4 uur 25 min geleden
World Trade Center Schiphol Airport (WTC SA) heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Aegon Corporate Center voor de huisvesting van het nieuwe hoofdkantoor van verzekeraar Aegon. De huurovereenkomst gaat in per 1 augustus 2024 en omvat ruim 7.300 m2 vvo aaneengesloten kantoorruimte.

Rentes lopen op in aanloop naar rentebesluiten centrale banken

4 uur 28 min geleden
De daling van de inflatie gaat niet hard genoeg en het duurt waarschijnlijk nog een tijdje voordat de inflatie rond de 2 procent ligt. Het wordt steeds duidelijker dat de centrale banken willen voorkomen dat ze de dalende trend van de inflatie doorbreken door te vroeg de rente te verlagen, schrijft de Van Bruggen Adviesgroep.

Flatland Agency naar W70.club in Rotterdam

4 uur 45 min geleden
Flatland Agency gaat per 1 april 350 m2 huren in W70.club, een nieuwe (werk)plek in Rotterdam. Het gebouw is gelegen aan Weena 70.

Vermogensbeheerder NLV huurt circa 850 m2 kantoorruimte in WTC Den Haag

4 uur 48 min geleden
NLV, een duurzame vermogensbeheerder in Nederlands vastgoed, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Bouwinvest voor de huur van circa 850 m2 kantoorruimte in World Trade Center Den Haag.

M7 Real Estate verkoopt multi-tenant kantoorgebouw in Best aan particuliere belegger

5 uur 16 min geleden
M7 Real Estate heeft het multi-tenant kantoorgebouw aan De Waal 18-18J in Best verkocht aan een particuliere belegger.

Kopers van een gemiddelde woning in Nederland hebben jaarinkomen van 95.000 euro nodig

5 uur 40 min geleden
Met de gestegen huizenprijzen en hogere hypotheekrente is het kopen van een huis voor veel mensen verder weg dan ooit. Om in aanmerking te komen voor een gemiddeld huis in Nederland is een gezinsinkomen van 95.000 euro nodig, zo berekent Calcasa.

Corporaties: Financiering van niet-DAEB met buitenlandse financiers, is dat niet spannend?

5 uur 48 min geleden
Woningcorporaties staan voor grote opgaven de komende jaren. Niet alleen is afgesproken dat er 250.000 nieuwbouwwoningen in het sociale segment gebouwd gaan worden door corporaties, maar ook 50.000 nieuwbouwwoningen in de middenhuur. Waar het ophalen van geborgde financiering van de DAEB een bekend gegeven is in de sector, is het ophalen van ongeborgde financiering voor vele corporaties nog een onbekende en spannende route. Maar dat hoeft helemaal niet spannend of ingewikkeld te zijn! Zelfs niet als deze financiering van een buitenlandse financier is.

ABP gaat 5 miljard euro in betaalbare huurwoningen in Nederland beleggen

6 uur 59 min geleden
Pensioenbelegger ABP heeft nieuw beleggingsbeleid aangekondigd waarbij ze de komende zes jaar minstens 10 miljard euro pensioengeld gaan beleggen in duurzame en betaalbare energie, betaalbare woningen (5 miljard euro) en de financiering van 'groeiondernemingen' in Nederland. 

Radio VJ: 'Retailers liggen te slapen'

7 uur 41 min geleden
'Als je de winkelharten van Almelo en Hengelo weer goed wilt krijgen, kun je er eerst beter een atoombom op gooien.' Dat zegt retaildeskundige Paul Moers in de radio-uitzending van VJ. Hij vindt dat de meeste retailers liggen te slapen.

Ommetje met Tom & Colliers

8 uur 10 min geleden
Colliers gaat op pad met Ommetje met Tom. In deze videoreeks komt Colliers' specifieke kennis van de stad, architectuur en gebouwen samen met de interessante wetenswaardigheden van Tom en Josephine Jongbloed.

Intermediairs kunnen nu meer dan ooit hun toegevoegde waarde laten zien

9 uur 48 sec geleden
Op de markt voor bedrijfsonroerend goed is momenteel een verschuiving te zien. De belangstelling in buy-to-let objecten neemt wat af, maar er is steeds meer interesse in de ontwikkeling van panden en in meer omvangrijke ontwikkelingsprojecten met grotere volumes. Die laatste categorie kan met name voor beleggers interessant zijn.

Gelderland helpt gemeenten bij transformeren leegstaande panden

vr, 01/03/2024 - 16:29
De provincie Gelderland helpt vijf gemeenten om leegstaande panden een nieuwe invulling te geven. Op zes plekken komen er door het programma SteenGoed Benutten 1.200 nieuwe woningen.

Publiek-private samenwerking realiseert 249 woningen in centrum Eindhoven

vr, 01/03/2024 - 16:00
Verschillende private en publieke partijen gaan samenwerken in Eindhoven voor de bouw van 249 woningen op de locatie van het huidige Temporary Art Centre (TAC). Woonbedrijf wordt eigenaar en beheerder van de 249 woningen in TAC Living. Dit is de eerste ontwikkeling in Eindhoven die voortvloeit uit het betaalbaar wonen-programma van ASML.

Arla Foods huurt 2.340 m2 kantoorruimte in Central Park Utrecht

vr, 01/03/2024 - 14:30
Arla Foods Nederland heeft een langjarig huurcontract gesloten voor een nieuw kantoor van circa 2340 m2, gelegen op de volledige 21e en deels 22e verdieping van het Utrechtse Central Park. Het commerciele kantoor van de internationele zuivelcoöperatie verhuist deze zomer naar het Central Business District van Utrecht.

IProperty koopt woningportefeuille met 279 woningen van CBRE IM

vr, 01/03/2024 - 14:09
IProperty heeft de North-West-portefeuille met 279 woningen, twee commerciële units en 115 parkeerplaatsen, gekocht van CBRE Investment Management.

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN

EN VIND DE WONING VAN JE DROMEN!

 

Wij zijn een groot Nederlands platform gespecialiseerd in huurwoningen , kamers en studio's.

Wij bieden over heel Nederland een aantrekkelijk aanbod aan van directe verhuurders en/of makelaars waar u direct mee in contact kunt komen, dat is erg fijn voor u als woningzoekende. Wij leggen u graag persoonlijk uit hoe onze website werkt in een telefoongesprek. U kunt daarvoor contact opnemen met 020-2442947. Let er wel op dat een bezichtiging aanvragen telefonisch niet mogelijk is.

 

 

Vind vandaag nog uw droomwoning!

Aantrekkelijke tarieven
Geen extra kosten
Direct bij de eigenaar
Resultaatgericht
Onbeperkt reageren op het gehele aanbod
Premium al vanaf €19,95

U betaalt éénmalig de inschrijfkosten van het gewenste pakket.